
Για πρώτη φορά στα τελευταία 22 χρόνια του θεσμού ένα Opel κατακτά τον τίτλου του ευρωπαϊκού «αυτοκινήτου της χρονιάς».
Ο αντικαταστάτης του δημοφιλέστατου Vectra ήταν αυτός που κέρδισε τις προτιμήσεις των κριτών, επικρατώντας του νέου Ford Fiesta με διαφορά μόλις ενός βαθμού.
To γεγονός ότι ο ευρωπαϊκός τίτλος «Car of the Year» κρίθηκε στο «νήμα» αποδεικνύει το ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο διεξήχθη ο φετινός διαγωνισμός, που περιελάμβανε 37 υποψήφια μοντέλα και 59 κριτές από 20 διαφορετικές χώρες.
Χάρη στον ελκυστικό σχεδιασμό του αμαξώματος, τα προηγμένα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, τον πληρέστατο εξοπλισμό και την εξαιρετικά προσιτή για τα δεδομένα της κατηγορίας- τιμή αγοράς, το Opel Insignia απέσπασε τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογία από 20 συνολικά κριτές της διοργάνωσης.
Αντίστοιχα, το νέο Fiesta επιλέχθηκε από 19 κριτές ως η κορυφαία πρόταση της χρονιάς, χωρίς αυτό ωστόσο να σταθεί αρκετό για να του χαρίσει την πρώτη θέση και τον τίτλο.
Στην τρίτη θέση, τέλος, βρέθηκε η έκτη γενιά του VW Golf, μετρώντας συνολικά 223 πόντους, αντί για τους 320 και 321 των Fiesta και Insignia αντίστοιχα. [ Via in.gr ]




Μαριάννα Ντούβλη :«Πήγαμε μαζί με την Τζούλια στον Σειρηνάκη. Μπροστά
Διαθέσιμο απο σήμερα το iPad για Pre-order απο το Apple Online Store.
Φυσική επαφή στο PlayStation Move
Samsung 3D LED TV,Τρισδιάστατη μαγεία
Η Belena Rodriguez είναι παιχνιδιάρα
Ο Μπραντ Πίτ νιώθει να απειλείτε από τον Τζόνι Ντέπ.
Απόψε στις 22.00 Ο Ελληνικός τελικός της Γιουροβίζιον
iPhone OS 4.0 και με Multitasking?
Ο πισινός της Megan Fox έλειψε απο το Harper’s Bazaar
TLife ή αλλιώς η Τατιάνα Στεφανίδου στο διαδίκτυο
Ο Αλέξης Κούγιας μιλά για την υπόθεση της Τζούλιας Αλεξανδράτου
Η Microsoft ετοιμάζει το πρώτο Service Pack για τα Windows 7
Gamato.info: Τέλος στο δωρεάν και στο παράνομο
Δε, Νοε 17, 2008
Αυτοκινητο